kiwi
new-logo
emma-line-grey
hem om-foretaget Process
250
Boka
Sa

1) Förutsättningslöst möte - personlig presentation & resonemang

2) Projektbeskrivning - formulering av uppgiften

3) Problemlösning – ni kan ägna er åt annat…

4) Rapportering –ni får det ni behöver i muntlig och/eller skriftlig form

5) Återkoppling – support vid behov

 

                                      

Så här tycker kunderna:      

Emma Åkesson har för mig varit ett enastående verktyg som jag saknade i min verktygslåda! Hon gorde det möjligt för mig att börja skruva i det som jag inte trodde var möjligt! Hon är 200% pålitlig och ansvarsfull och lika engagerad som det vore hennes eget. Jag kan lyriskt och gladeligen och seriöst varmt rekommendera denna ARBETSMYRA för ett sökande i det du inte kan själv.

 

Janne Olofsson, Havskräftan West Smögen.

                 

Projekt var tillsammans med Emma Åkesson, en för mej helt okänd person, Hon skulle ta fram olika uppgifter om vissa biprodukter (rörande pollen och propolis ) Resultatet av hennes arbete blev för min del långt över mina förväntningar, vilket har lett till att jag har kunnat gå vidare i mitt arbete. Emma har också engagerat sig mycket mera än bara ta fram fakta och också på egen hand fixat med recept mm. Vi har talats vid per telefon och mail för att utreda saker ting (och alltid varit glad och positiv samt lätt att samarbeta med), därför kan jag varmt rekommendera henne som en god part att samarbeta med.  

Lars Nolberger, Mariestads Biodlareförening

 
 
emma-line-grey135
emma-line-grey

Emma Åkesson Food Development | Sven Hultins gata 9C 41288 Göteborg | Tel: 070-2002403 | emma.akesson@fooddevelopment.se

emma-line-grey